Hozzávalók (12 db):
130 g margarin, 150 g kristálycukor, 2 db tojás, fél tasak sütőpor, 250 g liszt, 200 ml főzőtejszín, 50 g darált mogyoró, 50 ml rum, 200 g málna
Elkészítés:
1. A margarinnak szoba hőmérsékletűnek kell lennie, felkockázzuk és felhabosítjuk a cukorral és a tojással, majd adagonként hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Ha ezzel készen vagyunk hozzáadjuk a tejszínt és a mogyorót valamint a rumot is.
2. A muffin formát kibéleljük papírkapszlikkal és megtöltjük a tésztával 2/3-ig. Mindegyikbe nyomjunk bele tetszés szerinti mennyiségű málnát.
3. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük. A vége felé végezzünk tűpróbát a biztos eredmény érdekében.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: