Celebrities and other stories

Lemezbemutató két helyszínen – Aznaposok módra

A nem is oly rég alakult zenekar, melyről már olvashattatok a blogon ITT és ITT, elérkezett pályafutásuk egyik kulcsfontosságú eseményéhez, ugyanis megjelenik első kislemezük Szabadon címmel.

A bemutatóra kettő helyszínen is sor kerül:

aznaposok

 

Az eseményekre az alábbi linkeken tudtok csatlakozni:

Budapest – https://www.facebook.com/events/1475759546062718/

Debrecen – https://www.facebook.com/events/1128871857143014/

 

Mindenképp érdemes legalább az egyik helyszínre ellátogatni, ugyanis hatalmas buli van kilátásban. A zenekar minden tagja lázasan készülődik és szívük-lelkük benne van ezekben az estékben is úgy ahogy eddig még mindig.

Aki figyelemmel követi életüket, munkásságukat azoknak nem írok nagy újdonságot, ha megemlítem, hogy legutóbb Debrecenben a Fórumban léptek színpadra a Szív Világnapja alkalmából. Tehát innen is látszik milyen emberséges zenekarhoz van szerencsénk.

Arra buzdítalak ha időd engedi szedd össze a családot, barátokat és mindenképp látogassatok el az egyik helyszínre, ha csupa szív, valódi értékekkel rendelkező emberekkel szeretnétek együtt átélni életük eme fontos eseményét.

Kérjetek autogrammot, készítsetek közös fotókat, mert a feltörekvőben lévő banda rálépett a hírnevet jelentő deszkákra.

 

Ha tetszett a cikk likold és oszd meg ismerőseiddel valamint gyere közösségünkbe facebookon is valamint iratkozz fel hírlevemre.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!