Celebrities and other stories

Tavasz s amit rejteget magában – sztáresküvők képekben

Ilyenkor tavasszal, mikor csicseregnek a madarak, az idő kezd kellemesen meleggé válni a fák rügyeket fakasztanak és megjelennek a virágok, az emberek hormonjai sem tétlenkednek. Szokták is mondani, hogy a tavasz a szerelem évszaka. Ekkor az emberek többsége új életre kel, leveti téli szürke „ruháját” és kivirulva lát neki az évnek. Keresi az új lehetőségeket a jókedv és pozitív energia szülte adottságokat s Cupido is elkezdi kilőni nyilacskáit. Így születnek szerelemek, barátságok újabbnál újabb és reményteli kapcsolatok. Minden csodálatos és gyönyörű szép az ég kék a nap hétágra süt.

Ám a másik oldalon kell, hogy megemlítsem a szabadság iránti vágyat is. Ez épp ellenkezője az iméntCupido_en_la_actualidad leírtakkal. Mert a hormonok ugye szabadjára szárnyallak és a kapcsolatok a szerelmek épp úgy megszakadhatnak s helyükbe új kalandok kerülhetnek. Számtalanszor voltam már szemtanúja illetve csak külső szemlélője hírtelen jött szakításoknak, eljegyzések felbontásnak és sajnos válásoknak. De nehogy félreérts csak az évnek ezen szakaszában valamiért többször történnek meg ezek a dolgok. S az összetört szívek bár rettenetesen fájnak mégis talán hamarabb gyógyulnak.

Viszont, ami azt illeti koncentráljuk a pozitív gondolatokra és sugározzuk kifelé is, hisz ahogy már te is tudod amit adsz azt kapod vissza a külvilágtól. És ha már a kapcsolatokat hoztam fel témának úgy gondoltam az esküvő remek alapja lehetne ennek a bejegyzésnek. Most ne ijedj meg nem fogom elkezdeni taglalni milyen állomásokon keresztül kell végig mennie a pároknak míg elérnek ide, sőt a szervezéssel kapcsolatban sem fogok megosztani információkat, csupán meghagyom mindenkinek magát a gondolatot és ha még nálad sem történt meg a nagy nap engedem, hogy fantáziád szárnyaljon s kicsit elmerülj álmaid tengerében.

Amíg gondolataid kalandoznak kicsit segítek még elérhetőbbé de legalábbis kézen foghatóbbá tenni a fejedben lezajló eseményeket. Így hoztam pár ismert és szeretett sztár esküvői fotóiból.

Fogadjátok szeretettel!

osvart_andrea_eskuvo

marsi_aniko_palik_laszlo

41597_balogh3

pataki_zita_eskuvo1

fb_andy_vajna_palacsik_timea_eskuvo1

ruha_lavigne

kim1

70126_569401_1000x700

 

 Gyere közösségünkbe facebookon is valamint iratkozz fel hírlevemre.

 

fotók: google

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Fekete esküvői ruhát még most láttam először. Érdekes, egyedi, de rossz előjel. Nekem nem tetszik.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!