Celebrities and other stories

30 évet késett egy képeslap – Mesébe illő történet

Egy 11 éves kislány, mint ahogy az annak idején hagyomány volt, a családi nyaralás alkalmával képes lapot címzett nagymamájának.

Ennek a lapnak csupán pár napon belül kellett volna megérkeznie és a nagyszülő postaládájában landolnia. Azonban a napokból évekké cseperedtek, szám szerint 30 esztendőre.

Tragédia a történetben, hogy a nagyi már nem élhette meg a kézbesítést.

Joanne, aki a feladó volt ma már 41 éves és örül a múlt e fajta felbukkanásának az életében.

“Emlékszem arra a nyaralásra, gyönyörű idő volt. A nagyi otthon maradt és csak én valamint a testvérem voltunk neki unokák. A kapcsolatot tartottuk vele rendszeresen, mikor távol voltunk képeslap formájában, mert még nem volt telefon. Ezért sem emlékeztem, hogy nem érkezett meg. Nagy meglepetés volt!”– mondta Joanne.

A kártya egy Észak-Wallesben található strandot ábrázol.

PAY-Joanne-Selby

Az üzenet a következő:

“Kedves Nagyi,

A kemping felső emeletén vagyunk, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik az öbölre, hegyekkel a háttérben. Csakúgy, mintha külföldön lennénk.

Voltunk a strandon, üzletekben és étteremben. Ezen mind az úton lefelé vannak.

Hamarosan találkozunk,

Szeretettel,

Joanne “

1

Ha megnézzük a feladás dátumát valóban láthatjuk, hogy tényleg 30 évvel ezelőtt 1984-ben került postára az emlék. A posta elmondása szerint rendszeresen ellenőrzik a leveleket, hogy megbizonyosodjanak nincs hiányzó küldemény, nem is értik hol hibázhattak. Ebben az esetben valószínűnek tartják, hogy a postai rendszerben tűnt el hosszú időre a képeslap.

 

 

forrás: mirror

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!