Celebrities and other stories

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?

Az adventi időszak beköszöntével általában minden embernek meleg szeretet önti el szívét. Ha családja van azért, ha csak párkapcsolatban él a szerelméért. Mindegy, hogyan de a szeretet ebben, az év utolsó hónapjában nagyobb szerepet kap, mint bármikor máskor.

Igyekszünk a hatalmas ajándék beszerző utak kavalkádja ellenére is több időt fordítani egymásra és toleránsabban, megértőbben viszonyulni társainkhoz. Akarva akaratlanul is átjár a karácsonyi hangulat.

Amíg sokan azzal foglalatoskodunk, kinek mi kerüljön a fa alá, mi lenne az, aminek a legjobban tiszta szívből örülne, addig vannak olyanok is, akik már egy tányér meleg étellel beérnék. Gondoljunk ilyenkor rájuk is, mert ahol mindenre jut, ott eggyel több vagy kevesebb már aligha számít. És saját lelkünknek is megnyugvás lesz a segítség tudata, a boldogság a másik arcán persze a rengeteg hálálkodó szavak kíséretében.

1229083606Aki viszont nem szeretné ennyire személyesen kezelni az adományozás formáját, lehetősége nyílik a cipős doboz akció keretében feledhetetlen perceket okozni.

A menetrend nagyon egyszerű. Csupán dobozokra van szükség, amit a következő dolgokkal tölthetsz meg: tartós élelmiszer, tisztító és tisztálkodási szerek, játékok, ruhák, könyvek, édesség. Azonban nagyon fontos, hogy kizárólag olyan ajándékokat pakoljunk a dobozba, amiket mi is szívesen kapnánk, így biztos a siker.

Ha már megvannak a hozzávalók, a következő feladat szépen, ízlésesen becsomagolni a dobozt majd feltölteni a bele szánt tartalommal. Ráírni milyen fajta adományok kerültek bele. Ha ruhákat illetve játékokat csomagolunk, tüntessük fel milyen korú és nemű gyermeknek, felnőttnek szánjuk.

Mikor már teljes pompájában ragyog a kis ajándékunk az utolsó lépés eljuttatni a Mikulásgyárnak 2014. december 5. és 21 között mindennap de.10 és du. 8 óra között.

 mikulasgyar_etopark

Ezt megtehetjük személyesen: Budapesten az 56-osok terén felállított sátornál, a Mammut II. földszintjén, a Biatorbágyi Premier Outletben, a Győri ETO Parkban.

A Jó fogás találkozási pontjainál: Westend – aluljárószint, Móricz Zsigmond körtér, Déli pályaudvar.

Vidékiként sincs okunk csüggedésre, ugyanis a Magyar Posta díjmentesen szállítja el a csomagokat, egyetlen feltételt kell csupán teljesíteni, írjuk rá a címzett helyéhez, hogy MIKULÁSGYÁR.

Nagyon bízunk a magyar emberek szeretetében, alázatában és együttérzésében, ami által rengeteg kisgyermek és nélkülöző család élheti át a karácsony „igazi” szellemét.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!