Celebrities and other stories

“Aznaposok” egy nem mindennapi zenekar!

Talán manapság a sok tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg önjelölt sztár kerül be a televízióba, nagy karrierről és népszerűségről ábrándozva. Azonban közel sem olyan fényes a helyzet némelyiküknél,mint az magukról gondolták.

Nyílván itt is kiszűrik a selejtet és megragadják az igazi vállalható dolgokat, mégis sokan a süllyesztőbe kerülnek egy  egy műsor végeztével. Az, hogy ez minek köszönhető nem tudom, de biztosan sok múlik az adott énekesen és környezetén is.

Na de,hogy tovább ragozzam a témát, marad még számtalan olyan tehetség,akik a média elől elbújva kezdték el kis tevékenykedéseiket és nem is vágytak vagy vágynak túl nagy ismeretségre.

Viszont ahogy fejlődnek és kezd kiforrni a stílusuk össze áll a végleges csapat máris jönnek a jobbnál jobb zeneszámok. Amik persze előbb vagy utóbb eljutnak a közönséghez is. Lehet,hogy eleinte csak kisebb létszám előtt mutatják meg magukat de később egyre több emberhez jut el a hírük.

Itt megragadva az alkalmat szeretnék bemutatni egy fantasztikus és hihetetlen szeretet árasztó zenekart, kiknek becses neve Aznaposok!

A zenekar két formációt ölel magába: Aznaposok és Aznaposok Trio

ib_p003_7_34

Mikor teljes létszámban lépnek színpadra túlnyomórészt átdolgozásokat játszanak, extra produkcióként Tarantino filmzenékkel bolondítják a közönséget.

Az öt piszkosul helyes férfiből álló csapat kiegészül két nevezzük vendég hölgynek a lányokat, akik közül egyikük énekel, a másik szépség tánccal hengerli le az érdeklődőket.

Egy szó,mint száz nagyon érdemes ellátogatni minimum egy koncertjükre és átélni az igazi Aznaposok érzést.

Mert ha rászoksz többé nem tudsz róla lemondani!!

 

Még több információ az együttes honlapján: http://www.aznaposokband.hu/home.html

Kövessétek és szeressétek őket facebookon: https://www.facebook.com/pages/Aznaposok/518894161454823?sk=info

És mindenkép iratkozzatok fel youtube csatornájukra is: https://www.youtube.com/channel/UCl9_mUvAiFZJxfUdiM4KxoQ

Kellemes nézelődést és nagyon jó szórakozást a zenéhez!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!