Celebrities and other stories

Állatok akik testi fogyatékosságuk ellenére is teljes életet élnek! Nagyon aranyosak!

Ha valaki azt mondja, nem szereti az állatokat joggal nevezhető “rossz” embernek. Minden kisgyermek vágyik egy kisállatra, akivel kölcsönösen szerethetik egymást és közös örömöket élhetnek át. Na nem csak a kicsik azok, akik odavannak az apróságokért, sok felnőtt akár egyedül élő akár családban élő ember igényli az állatot a ház körül. Nélkülük nem lenne teljes a nagy család. Legyen az kutya, macska, nyuszi vagy hörcsög. De az extrémebbektől sem kell visszariadni, mint a mini malac, teknősbéke és társaik.

Sajnos azonban előfordul, hogy az általunk kiválasztott és nagyon megszeretett kedvencnek történik egy balesete vagy vele született rendellenesség következtében testi fogyatékossággal születik. Ők azok akik semmiről sem tehetnek és ugyanúgy joguk van az élethez, mint teljesen egészséges társaiknak. Szerencsére nagyon sok ember gondolja így és próbál nekik segíteni a maximális életstílus elérésében.

Az ilyen állapotokra találták ki és készítik el az állat protéziseket, pontosan úgy ahogy az embereknek.

Egy egy ilyen pótlás komoly összegekbe kerül, mégis mindennél többet ér szeretett kedvencünk boldogsága.

A képeken látható állatok már szász százalékosan létezhetnek a mindennapokban. Játszhatnak társaikkal, sétálhatnak nagyokat.

1307serult2

 

15772345_a9a907abef19c8dbde152b6a1d8aa581_xl

 

phpThumb_generated_thumbnail

aligator01 pro

15772343_6bd5e4add198aeace51501ec55931cb0_l

 

A képek láttán biztosan TE is elérzékenyülsz, (de hisz ez a normális), talán átértékeled magadban az élet adta apró örömöket is. Igaz, hogy ők állatok mégis néha sokkal több szeretet és megértést kapsz tőlük bármelyik ember társadnál. Meg kell becsülni őket és a megfelelően gondoskodni róluk, mert megérdemlik.

Ebben a videóban egy tündéri kismalac kapja meg pót végtagjait:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!