Celebrities and other stories

Egy közönséges anyajegy okozott rákot az egész testében

Egyetlen anyajegy okozott rákot az egész testében egy 24 éves férfinek, akinek csupán 9 hónapja van hátra életéből. Az eset egy nyaraláson történt, mikor Andy Törökországban pihent. A vakációról visszatérve vette észre egy nagy barna anyajegyet a hátán. Miután eltávolították a fiatalember értesült a szörnyű hírről,miszerint a gyilkos kór átterjedt a csontjaira és a májára.

Állapotára való tekintettel most kétségbeesetten gyűjti a pénzt egy életmentő kezelésre, amit az USA-ban végeznének el rajta, mert ahol él az Egyesült Királyságban ez még nem áll rendelkezésre.

Elmondása szerint azonban a napon való tartózkodás ideje alatt óránként kente be magát napfényvédő krémmel.

„Január1410631595569_Image_galleryImage_A_devastated_young_man_haban éreztem valamit a hátamon és megkértem az anyukámat nézze meg mi az. Egy anyajegy volt , ami az elmúlt időszakban sokat nőtt ezért elmentem orvoshoz.”– mondta Andy és innen indult el az egész mizéria.

A bőrgyógyászati vizsgálat után a doktor megállapította a diagnózist,miszerint a férfinek rosszindulatú melanomája van. A sebészek eltávolították az anyajegyet valamint  nyirokcsomókat a jobb karja alól. Három hónappal később kezdték meg a kemoterápiás kezelést.

Sajnos a terápiát megelőző vizsgálatok alkalmával a gyógyítók újabb tragédiát állapítottak meg, a rák elterjedt a férfi egész testében, s csak kilenc hónap túlélési esély jósoltak neki. De ez az időszak a kezelés mentes hónapokat jelenti.

Az életmentő kezelés árát jócskán megemelték így a helyzet még reménytelenebbnek tűnt.  Az amerikai klinika, ahol elvégeznék a gyógyítást fogadta Andyt , s miután az orvos elolvasta a kórtörténetét azt mondta, hogy nem minden pénz kérdése.

A férfi történetét megismerve  az adakozásoknak köszönhetően sikerült összegyűjteni a 11.000 fontot három hét alatt, ami fedezi a kezelés költségeit.

„Reményt kaptam a túlélésre, és ez nagyon sorsdöntő számomra”- nyilatkozta a beteg

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!