Celebrities and other stories

Cica terápiával gyógyult ki az anorexiából

Ashley Ransley hosszú éveken át küzdött az anorexiával, az orvosai már csak néhány évet jósoltak neki. Ám egy szerencsés fordulatnak köszönhetően kigyógyult a betegségből.

A 25 éves amerikai lány nem rég csupán csak 44 kilót nyomott. Orvosai többször is figyelmeztették a veszélyekre ám mégsem tudott Ashley változtatni életvitelén. A segítséget egy olyan helyről kapta, ahonnan sosem gondolta volna. Egy napon, mikor kertjében sétálgatott, nézelődött egy cicát vélt felfedezni ott. Elsőre azt gondolta egy kölyökmacska, de később kiderült, hogy egy nagyon alultáplált felnőtt jószágról van szó. A lány befogadta a kandúrt és Riley-nak nevezte el. Ezután mindennap rendszeresen etette, vagyis megkezdte hizlalását. Ezzel egy időben az ő étvágya is visszatért.

Ashley így nyilatkozott a Daily Mailnek: – Dolgoztam azon, hogy végül elérje az egészséges testsúlyát, aminek következtében egyre kevesebbet foglalkoztam saját betegségemmel. Azt ettem, amit ő, megosztoztunk az ételen.

Mi sem bizonyítja jobban újra az állatokkal való gyógyulás pozitív hatásait. A képek magukért beszélnek, s látszik mára már mind ketten teljesen egészségesek.

ashlly1 asslly2

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!