Celebrities and other stories

Egy fiatal brit zenész Budapestről dalol – George Ezra

George Ezra 2013-ban robbant be a köztudatba, s mára már a BBC Sounds of 2014-es listán az ötödik helyet érte el.  Az énekes a múlt szombaton töltötte be 21. életévét és még soha sem járt fővárosunkban legújabb dala megjelenése előtt, amiről így nyilatkozott:

„Sajnos még soha nem jártam Budapesten, bár természetesen nagyon szeretnék eljutni oda minél hamarabb. Voltam egy európai körúton és Budapest azok között a városok között volt, amiket mindenképp szerettem volna meglátogatni, de ez végül nem jött össze. Mindenki arról mesél, hogy Budapest milyen gyönyörű, így az ember fejében látatlanul is az áll össze, hogy az egy álomhely, ahova minimum vágyódni kell.”

 

                                                         George-Ezra-20140318-620x356   Mégis legutolsó szerzeménye a Budapest címet kapta.

 

„ A dalban az én képzeletbeli Budapestem egy rejtett, dédelgetett titkos hely, de része azoknak a dolgoknak, amit a nagy zongorámmal együtt hajlandó lennék feladni valakiért.”

Azonban információim szerint azóta már idén két alkalommal is koncertezett hazánkban május végén a Budapest Essentials fesztiválon adott egy mini ízelítőt az Erzsébet téren majd a Hellobaby bárban egy teljes értékű koncertet.

 

Eredeti videoklip

 

A videoklip magyar felirattal

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!